Mogoče se vam zdi, da je ruski jezik zelo zahteven in se ga je težko naučiti, vendar naj vam povemo, da je bistvu zelo enostaven in se ga hitro razume, saj imamo kakšne besede dokaj podobne. Pri novem znanju tujih jezikov vam lahko pomaga tečaj ruščine pri centru Karnion, kjer ponujajo ugodne cene in Superlearning metodo, katero vsi hvalijo. Torej želite govoriti rusko? Pohitite in se prijavite na svoj tečaj ruščine.

tečaj ruščine

Torej, kot smo že omenili, pri centru Karnion uporabljajo superlearning metodo, ki temelji na kombinaciji individualnega pogovora s profesorjem in poslušanjem v alfa stanju. Z tako metodo se 4 krat hitreje nauči nek jezik, ne glede na težavnost. Izbiramo lahko med različnimi stopnjami znanja, katere segajo od A1 do C2, kateri pa je že evropski standard za znanje tujih jezikov v govorjenju, branju, razumevanju in pisanju. Vsaka stopnja zahteva določeno število ur na teden. Na voljo so različni nameni za tečaj ruščine, kot je ruščina za začetnike, kjer se začne pridobivati znanje, individualni pouk, za vsakega posameznika, poslovna ruščina in tako naprej. Mogoče menite, da vam tečaj ruščine ne bo nikoli prišel prav, vendar nikoli ne veste kam vas bo peljalo življenje.

Življenje je polno presenečenj. Mogoče vam bo tečaj ruščine pomagal spoznati kulturo po svetu, ali pa kateri koli drug jezik. Mogoče boste mogli kdaj pomagati kakšnemu tujcu najti pravo pot, ali pa boste spoznali nove prijatelje, oziroma celo sorodno dušo. Je pa res, da je dan danes pomembna le še angleščina, saj se z njo sporazumevamo skoraj vsi, najbolj pa jo uporabljajo mladi in najstniki. Uporabljajo jo celo več, kot njihov materni jezik. Po eni strani je to dobro, saj ne bo težav, ko se bodo mogli sporazumevati po angleško, po drugi strani pa bi bilo dobro, da ohranjajo tudi njihov materni jezik in ga spoštujejo, oziroma ga imajo radi.