Bliža se poletje, s tem pa tudi obdobje, ko si predstavnice nežnejšega spola želimo izvesti takšno ali drugačno stilsko preobrazbo. Kot odlična rešitev se izkažejo tudi podaljški za lase, ki jih lahko dobite na https://vipbejba.si/. Glavna prednost njihovih podaljškov je zagotovo ta, da za njihovo namestitev ne potrebujete nobene pomoči frizerja. So namreč tako enostavni za uporabo, da se boste lahko iz kratkolaske v dolgolasko spremenile kar v zavetju svojega doma. Na svoje lase jih namreč namestite s pomočjo sistema ‘clip-on’, ki je izredno hiter in ne zahteva nobenega posebnega frizerskega znanja. Če pa si želite s pomočjo novih podaljškov za laseustvariti kakšno prav posebno frizuro, pa si lahko na njihovi spletni strani ogledate priročne video vsebine, ki so jih za vas pripravile druge Vip bejbe, ki so nad podaljški za lase preprosto navdušene. Preizkusite jih tudi ve in v poletju 2023 dobesedno zablestite.

podaljški za lase

Naravni ali sintetični podaljški za lase – katere izbrati?

Verjetno eno najpogostejših vprašanj, ki se poraja pred nakupom lasnih podaljškov je, iz katerega materiala naj bodo izdelani. Podaljški za lase Vip bejba so narejeni iz viso kakovostnih materialov, izbirate pa lahko med sintetičnimi in naravnimi. Izbira je seveda popolnoma vaša, v glavnem pa naj bi veljalo, da so tisti iz naravnih materialov bolj obstojni, mehkejši na otip in imajo daljšo življenjsko dobo. Kljub temu se kvaliteta sintetičnih lasnih podaljškov vse bolj približuje naravnim, tako da ste lahko brez bojazni, da bi z nakupom le teh dobile ‘mačka v žaklju’.

Da bo vaša izbira lažja, naj vam pojasnimo nekaj bistvenih razlik med naravnimi in sintetičnimi podaljški za lase:

  • Kot že ime pove, so naravni lasni podaljški izdelani iz naravnih, torej človeških las. Proizvajalci jih pridobivajo od ljudi, ki so se ostrigli in se odločili, da jim z darovanjem podarijo novo življenje. Še preden se darovalca ostriže, se njegove lase  spne v čopke, da so ti obrnjeni v pravo smer, nato se jih primerno obdela in pošlje med ponudnike lasnih podaljškov, kot je na primer tudi Vip bejba.
  • Za razliko od naravnih, so sintetični lasni podaljški narejeni iz mešanih sintetičnih vlaken. Čeprav govorimo o ‘umetnih materialih’, pa to še zdaleč ne pomeni, da so sintetični podaljški nekvalitetni. Tisti najbolj vrhunski že tako dobro posnemajo naraven las, da se jih na prvi pogled sploh ne razlikuje. Zaslugo za to lahko pripišemo predvsem napredni tehnologiji in izpopolnjenim postopkom njihove izdelave. V večini primerov se jih uporablja za izdelavo podaljškov za lase kot so kitke in čopi ter za lasulje.

Glavna razlika med naravnimi in sintetičnimi podaljški za lase je zagotovo kvaliteta, kar se pozna tudi na njihovi ceni. Naravne lase je tudi nekoliko težje dobiti, temu primerna pa je tudi razlika v ceni. Med pomembnejše prednosti naravnih las pred umetnimi zagotovo sodijo daljša življenjska doba, mehkoba, naraven izgled in dotik, dovoljujejo pa tudi več različnih posegov, kot so kodranje, likanje, striženje, barvanje, pranje in feniranje. Naravni podaljški za lase se zato svetujejo vsem tistim ženskam, ki si želijo postati dolgolaske za dlje časa ali jih nositi bolj pogosto.

Vendar pa tudi kvalitetni sintetični podaljški za lase omogočajo doseganje zelo zapeljivega in urejenega izgleda. Industrija je prav na področju izdelave podaljškov iz sintetičnih las neverjetno napredovala in tako zagotovila, da so le ti vedno bolj podobni naravnim. Ključnega pomena pa je, da so izdelani na zelo kakovosten način. Poznavalci pravijo, da je v takem primeru manjša razlika opazna le pri premikanju las. Sintetična vlakna so namreč bolj toga od naravnega lasu in se posledično premikajo nekoliko drugače od človeških las. Razlika pa je pri kakovostnih modelih tako majhna, da jo lahko popolnoma zanemarimo.

Vip izbira za Vip bejbe

Smo vas že prepričali, da boste letošnje poletje tudi ve popestrile svojo poletno frizuro? Sedaj se morate le še odločiti, katere lasne podaljške boste izbrale. Na spletni strani Vip bejba vam je voljo zares pestra izbira različnih modelov lasnih podaljškov, vse od tistih klasičnih na zapenjanje, raznoraznih čopov, kitk, fru-frujev in številnih drugih. Za katere se boste odločile, je odvisno predvsem od vaših želja pri njihovi uporabi. Mi pa vam bomo z nekaj nasveti olajšali izbiro. Morda pa ob prebiranju spodnjih vrstic dobite odlično idejo, s pomočjo katere boste letošnje poletje glavna zvezda plaž in mestnih ulic.

lasni podaljški
Podaljški za lase

Ponudba lasnih podaljškov na Vip bejba je zares bogata. Med najbolj priljubljene izdelke pa že več let zapored sodijo:

  • podaljški za lase clip on(naravni remy lasje ali sintetični lasje),
  • čop na trak (naravni remy lasje ali sintetični lasje),
  • čop na špango (sintetični lasje),
  • čop vipbejba (sintetični lasje),
  • lasni podaljški clip on fru-fruji (naravni remy lasje ali sintetični lasje),
  • lasje za spletanje kitk in nakit za kitke,
  • lasulje iz sintetičnih las.

Svet lasnih podaljškov se vsako leto razveseli novih atraktivnih trendov in smernic, ki zapovedujejo njihov izgled, barvo, obliko in druge lastnosti. Zadnja leta so zagotovo najbolj aktualne prav kitke različnih barv. Te so mimogrede  odličen način za popestritev poletnega videza, tako dnevnega kot tudi večernega. Kitke in ostali podaljški za lase, ki omogočajo ustvarjanje spetih frizur, so več kot odlična rešitev, da vsakodnevni poletni videz popestrite na način, zaradi katerega vas bodo prepoznali prav vsi.

podaljški

Med bolj priljubljene sodijo še čop na špango, ki je nekoliko bolj eleganten in primeren tudi za večerne izhode in prefinjene večerje. Najbolj ekskluzivni čopi iz ponudbe Vip bejba pa so še toliko bolj priljubljeni zaradi svoje gostote. Ker zelo dobro prekrijejo vaš naravni čop, so zelo priljubljen pri lastnicah bolj gostih las. Poleg tega pa dodajo volumen in dolžino in tako dodajo piko na i celotnemu videzu.

Spoznajte vrhunske lasne podaljške Remy

Naravni podaljški so izdelani iz človeških las, zato tako tudi izgledajo. Na pogled in dotik so zato v čisto vsem enaki kot naravni lasje, kar je seveda osnova za popolno zlivanje z vašimi lasmi. Če želite izgledati popolno, potem vam svetujemo nakup lasnih podaljškov Remy, ki veljajo za ene izmed najbolj ekskluzivnih izdelkov v svoji kategoriji.

Na voljo so vam različne dolžine, gostote in barvni odtenki. Njihova posebnost je, da se v kar 99% prilagodijo vaši obstoječi barvi las. Podaljški Remy vaši drugi lasje, ki vas prav gotovo nikoli ne bodo razočarali. Lasni podaljški bodo tudi letos krasili frizure številnih žensk. Izberite tiste, s katerimi boste zablestele in tako pokažite svojo edinstvenost.