Plinski žar, kdo bi ga potreboval pozimi? Vsak, zagotovo, ker je lahko prenosen in ga lahko uporabite v stanovanju, če ima varovalo, na balkonu ali terasi pa tudi na vrtu, če imate pokritega, če pada sneg, drugače pa kar na prostem. Kakovosten plinski žar pričaka vzdušje piknika in praznika v vsako družbo in družino, v miru lahko praznujete s prijatelji in znanci ter družino. In kar je nepomembneje, jeste res okusno in zdravo hrano na žaru.

Plinski žar je za vse vrste okusov, na njem lahko pečete tako meso, kot ribe, sir in zelenjavo, še kakšno omleto ali pico si lahko mislite, če se malo znajdete in uporabite tako posodo, na primer litoželezno s pokrovom. Deluje kot vsak drug žar, električen ali na drva in pelete, le da je precej močnejši in ga z lahkoto regulirate ter hrano spečete točno tako, kot se vam zdi. še kruh bi lahko spekli, tistega nekvašenega v ponvi.

Vsekakor potrebujete prav kakovosten plinski žar, ki vam bo pomagal pričarati vzdušje praznika in svečanosti v dom vsak dan. Navdušeni boste nad čarom peke z žarom, kot bi bili nekje na počitnicah. Hkrati boste navdušen ni nad okusom hrane, ki je naravnost božanska. Ne zamudite te enkratne priložnosti. Zaloga je omejena.

Kakovosten plinski žar se splača, ker vam bo deloval dlje časa kot cenen pa še zelo varen je, kupite lahko tudi takega z varovalom za plin. Enostavno namestite 3, 5 ali več kilsko bombo na žar in že lahko pečete, brez priprav in vnaprejšnjega segrevanja pečice ali polurnega kurjenja žara za neka efekt.

Tako boste prihranili, Plin je tudi poceni, kar nekaj mesecev boste pekli samo za nekaj več kot 2o Eur, kar je res malo.  Če ste kdaj premišljevali, kateri žar bi kupili zase, je najbolj priročen plinski žar, ki ga lahko prenesete kamorkoli in ga uporabljate lahko tudi zunaj, kjer nimate električne napeljave, ali v garaži, lopi, skladišču na potovanju.