Si želite, kaj v svojem življenju spremeniti? Vas zanima, kako postati bolj motivirani? Želite pridobiti nova znanja, ki vam bodo pomagala spremeniti natanko tisto, kar si želite v življenju? Potem kliknite na spletno stran https://www.mastermindakademija.com/nlp-praktik-licenciran/ in se prijavite na študij odličnosti.

Zakaj postati nlp praktik?
Na delavnici nevrolingvističnega programiranja oz. nlp praktik, se boste naučili, kako oblikovati cilje, da jih boste tudi dosegli. S pomočjo znanja boste prepoznali omejujoča prepričanja, ki vas omejujejo pri napredovanju na določenih področjih, se naučili strateško načrtovati svojo prihodnost. Po opravljeni delavnici boste opremljeni s teoretičnim in praktičnim nevrolingvističnim znanjem, ki ga boste lahko uporabili v vsakdanjem življenju. Glavni cilj delavnice – nlp praktik pa je, da si z uporabo znanja spremenite vaše življenje na bolje, tako kot ste si vedno želeli.

nlp praktik
Delavnica nlp praktik je primerna tudi za vas, zato ne odlašajte s prijavo.

Kdaj je naslednja delavnica – nlp praktik?
Zelo kmalu, za natančen termin preverite na spletni strani. Delavnica nlp praktik, bo potekala preko spleta in v živo v Ljubljani ali Mariboru. Pohitite s prijavo in naredite prvi korak k spremembi življenja na bolje.

Program več dnevne delavnice nlp praktik:
• Naučili se boste sprejeti odgovornost za svoje življenje in kako se počutite.
• Naučili se boste prepoznati reprezentacijske sisteme pri sogovornikih, s pomočjo opazovanja očesnih gibov, kar vam omogoča boljši stik in komunikacijo s sogovornikom.
• Naučili se boste lingvističnih orodij, ki vam omogočajo izbiro pravih besed in vprašanj ob pravem času.
• Naučili se boste motivacijske strategije za oblikovanje, postavljanje in doseganje želenih ciljev.
• Naučili se boste podmodalnosti, ki določajo vaše občutke, perspektive in možnosti izbire.
• Naučite se odpraviti nekoristne strahove iz svojega življenja.
• Spoznali boste svojo časovno črto in kako lahko spremenite dojemanje svoje preteklosti. Itd.

Ne čakajte na zadnji rok za prijavo, ampak se prijavite na delavnico nlp praktik že danes. Ne bo vam žal.