Kljub temu, da sploh še nismo zakorakali v novo leto, pa se ponudbe za poletne počitnice 2023 že dober mesec vrstijo vsepovsod. Ste tudi vi med tistimi, ki radi rezervirate počitnice prej in ste potem spomladi brez skrbi? Potem vam moramo predstaviti, kaj vse ponuja otok Mljet in njegovi Mljet apartmaji.

Eden izmed najbolj posebnih otokov v Dalmaciji

Kot prvo si seveda moramo pogledati lokacijo teh apartmajev. Otok Mljet velja za enega izmed najbolj posebnih in najbolj zelenih otokov na Hrvaškem. Nahaja se v južni Dalmaciji in velja za oazo, ki ponuja sanjske počitnice tako za družino, kot tudi za pare. Najbolj znan je predvsem po kristalno čisti vodi, pravljičnih peščenih plažah ter jezeru, ki se nahaja v notranjosti otoka. A privablja tudi s svojo neokrnjeno naravo, čudovitim narodnim parkom, vinogradi in prikupnimi majhnimi vasicami.

Če se k temu prišteje še prijetno mediteransko klimo, številne kolesarske in pohodniške poti, sanjske plaže ter čudovit panoramski razgled, pa ne preseneča, da je otok Mljet ena izmed najbolj priljubljenih počitniških destinacij!

Ni masivnega turizma in gneče

Kljub priljubljenosti, pa na otoku ni masivnega turizma, kar se šteje v veliko prednost. Tu namreč ni velikih hotelskih kompleksov, neprestane gneče in natrpanih plaž. Na otoku se nahaja le en hotel, preostalo pa so Mljet apartmaji.

To posledično pomeni, da je na otoku večji mir, ni gneč v kompleksih, prav tako pa imajo posamezniki več zasebnosti. Na plažah prav tako ni veliko obiskovalcev, otok pa je ravno prav razčlenjen, da si lahko vsi najdejo svoj miren kotiček, kjer se namakajo v turkizno modrem morju ali v tišini posedajo na vročem pesku in soncu.

Če torej iščete gnečo in poležavanje v hotelskem kompleksu, vas otok Mljet ne bo navdušil. V kolikor pa bi radi najbolj mirne in sproščujoče poletne počitnice, pa so vsekakor prava izbira Mljet apartmaji. Ti so najbolj primerna oblika nastanitve na tem otoku, nahajajo pa se v neposredni bližini morja. Ker ponujajo bližino plaž z manj obiskovalci, veliko prostora za najmlajše, manj stresen oddih ter več sproščenega časa za najbližje, so primerni tako za oddih v dvoje kot tudi za družinske počitnice.


mljet apartmaji

Popolne nastanitve za poletni oddih

Mljet apartmaji ponujajo torej vse, kar potrebujete za brezskrben oddih. Poleg tega pa so vsi sodobno opremljeni in udobni, nudijo pa tudi več svobode, saj se ni potrebno prilagajati hotelskemu urniku, kar je super, mar ne?

Njihova prednost je tudi cenovna dostopnost, saj so na voljo v različnih cenovnih različicah. Primerni so tako za tiste, ki so bolj za luksuzne nastanitve, kot tiste, katerim je dovolj bolj običajen apartma.
Zaradi tega ne preseneča, da so Mljet apartmaji med turisti vse bolj priljubljeni. Ker jih ni veliko, povpraševanje pa je vedno večje, pa jih je dobro rezervirati čim prej.

Največje povpraševanje imajo zagotovo v glavni poletni sezoni, ko je na otoku največ turistov, takrat je tudi cena apartmajev temu primerno višja. Zato je bolje, da se za oddih na otoku Mljet odločite čimprej. V kolikor boste nastanitev rezervirali v začetku leta, je namreč večja verjetnost, da boste dobili prosto nastanitev in bolj ugodno ceno.

Kaj še torej čakate? Mljet apartmaji in brezskrben poletni oddih s sanjskimi plažami ter mirom in počitkom čaka na vas.