Se soočate s težavami kot so maščobne obloge na trebuhu, utrujenost, srbeča koža, bolečine v trebuhu, glavoboli, slaba koncentracija, pomanjkanje moči in zatekanje nog? Obstaja velika možnost, da so vaša jetra preobremenjena, zato je liver detox nujen ukrep, s katerim boste poskrbeli za vaše zdravje. V nadaljevanju članka boste izvedeli kako učinkovito razmastiti jetra in kaj vse najdemo v čudežih prehranskih dodatkih, ki vam bodo pomagali do hitrih rezultatov.

liver detox
Napočil je čas za razstrupljanje vaših jeter.

Glavne naloge jeter

Jetra so eden izmed zelo pomembnih organov v našem telesu. Zadolžena so za prečiščevanje krvi in izločanje prebavnih sokov. Omogočajo normalno prebavo hrane ter absorpcijo hranil, poleg tega pa odstranjujejo strupene snovi iz telesa. Lahko bi rekli, da opravljajo kar nekaj vitalnih funkcij v telesu, zato se ob nepravilnem delovanju jeter srečujemo z različnimi boleznimi v prebavnem traktu in ožilju. Poskrbite za zdravje tega pomembnega organa in se odločite za liver detox.

Zakaj pride do zamaščenosti jeter?

Zamaščenost jeter je resno bolezensko stanje, ki lahko vodi v cirozo. Pojavi se zaradi različnih dejavnikov kot so prekomerno uživanje alkohola, nezdrav življenjski slog, različne bolezni in uživanje določenih zdravil. V primeru, da imate simptome, ki nakazujejo na zamaščenost, se takoj posvetujte z zdravnikom. Le ta bo postavil pravilno diagnozo in priporočil ustrezno zdravljenje.

Kako na učinkovit način poskrbeti za razmaščevanje jeter?

V primeru, da ste se našli v zgoraj omenjenih simptomih, bo potrebno čim hitrejše ukrepanje. Razmislite o koreniti spremembi življenjskega sloga, ki je prvi korak do zdravja vaših jeter. Izogibajte se nezdravim navadam, poskrbite za redno telesno aktivnost in ustrezno prehrano. Seveda pa ne pozabite na lepotni spanec in omejevanje stresa. Za uspešnejši liver detox vam priporočamo tudi uživanje točno določenih živil in sicer kurkume, pegastega badlja, artičoke, popra, borovnic in grozdja. Omenjena hrana ima močne antioksidativne učinke, ki preprečujejo poškodbe celic. Seveda telesu le s prehrano težko zagotovimo dovolj hranil, ki bodo učinkovito razstrupila vaša jetra, zato je smiselno tudi uživanje prehranskih dopolnil.

Liver detox s pomočjo prehranskih dodatkov

Danes na trgu ponujajo veliko prehranskih dodatkov, ki obljubljajo izjemne rezultate. Izberite tistega, ki je resnično kvaliteten in bo brez težav zaščitil vaša jetra, jim pomagal izločiti toksine in poskrbel za dobro prebavo maščob v organizmu. Svetujemo vam nakup pri podjetju Dodajprehrani.si. Njihov prehranski dodatek vsebuje sestavine, ki bodo očistile vaša jetra in poskrbele za zdravje srca:

• Pegasti badelj
Ta neverjetna učinkovina je izjemna podpora zdravju vaših jeter. S svojim delovanjem jih bo zaščitila in pripomogla k detoksifikacijskemu potencialu. Funkcija vaših jeter bo ohranjena, poleg tega pa bo spodbujena prebava in čiščenje telesa. Poleg ohranjanja fizioloških funkcij prečiščevanja, bo pegasti badelj poskrbel tudi za zdravje vašega srca.

• Črni poper
Poper v naši kulinariki uporabljamo skoraj vsak dan, verjetno pa si niste mislili, da ima izjemne antioksidativne lastnosti, poleg tega pa pomaga pri ohranjanju naravne prebavne funkcije. Spodbuja tudi cirkulacijo krvi, zato preko drobnih kapilar izloča toksine in tako čisti jetra ter podpira njihovo funkcijo.

• Artičoka
Mnogo ljudi ne ve kako izgleda artičoka, kaj šele, da bi jo poskusili. V prehranskem dodatku ne boste čutili njenega okusa, učinki pa bodo hitro vidni. Pretok vaših prebavnih sokov bo hitrejši, izboljšalo pa se bo tudi vaše počutje. Artičoka namreč pripomore k normalnemu nivoju krvnih maščob ter detoksifikaciji in tako ohranja zdrava jetra.

• Kurkuma
O pozitivnih učinkih kurkume na telo je v zadnjem času veliko govora. Živo rumena začimba pomaga pri nadzorovanju vnetnih odzivov v telesu, lajša prebavo, pomaga pri ohranjanju zdravja jeter in žolčnika, pripomore k dobri prebavi maščob in stimulira proizvodnjo telesnih tekočin.

Tudi kurkuma prispeva k zdravju vaših jeter.

Kako izbrati kvaliteten liver detox prehranski dodatek?

Svetujemo vam, da se naučite branja deklaracije. Tako boste dobili podatke o sestavinah izdelka in certifikatih s katerimi se proizvod ponaša, izvedeli boste vse o alergenih, ki jih izbran dodatek vsebuje, prav tako pa boste spoznali način uporabe in odmerjanja. Na deklaraciji boste našli tudi druge pomembne podatke kot so rok uporabe, serijska številka izdelka ter ime proizvajalca, uvoznika in ekskluzivnega zastopnika.

Poglejmo si deklaracijo kapsul Liver detox, ki jih najdete v podjetju Dodajprehrani.si. Z njimi boste zagotovo poskrbeli za zadosten vnos antioksidativnih hranil, ki so omenjena zgoraj. Priporočen dnevni odmerek namreč vsebuje kar 71,4 mg izvlečka sadeža pegastega badlja, 150 mg izvlečka korenine kurkume, 5,3 mg izvlečka plodu črnega popra in 40 mg izvlečka listov artičoke. Izdelek je primeren za kogarkoli, saj ne vsebuje nepotrebnih dodatkov kot so gluten, laktoza, pšenica, kvas, arome in konzervansi. Uživajo ga lahko tudi vegetarijanci, saj je izdelan le na rastlinski osnovi. Zaužijte eno kapsulo na dan in vaša jetra bodo kmalu kot nova.

Naročilo najboljšega liver detox izdelka

V primeru, da ste se odločili za nakup zgoraj omenjenega izdelka, vam zagotovo ne bo žal. Ob naročilu nad 100 € je poštnina brezplačna, drugače pa vas bo stala 3,90 €. V primeru, da stroškov ne želite plačevati pa se odločite za osebni prevzem, ki je možen po dogovoru. Pokličite na telefonsko številko 070/ 557/ 788 in se dogovorite o podrobnostih.