Etikete po meri lahko dobite v enem dnevu, če jih naročite na na labelprofi.si, ker imajo sposobne oblikovalce in tiskarje ter najsodobnejšo opremo za tiskanje etiket. Nudijo celovite rešitve na ključ. Samo posredujete jim določene informacije in dobite etikete na lokacijo, kjer želite. Etikete po meri se vedno izdelujejo glede na to, kam sodijo, ali gre za embalažo ali kaj drugega. Lahko so katere koli oblike in velikosti. Nekatere so standardne, lahko pa so čisto posebne samo za vas izdelane. Te še najbolj padejo v oči in jih stranke hitro opazijo.

etikete po meri

Etikete po meri so največkrat na rolici, da jih le odvijate in nalepite na produkte, lahko ročno ali strojno. Izdelane so izjemno kakovostno, tako da se ne trgajo in ne obledijo ter so odporne tudi na vlago in prstne odtise. To je zelo pomembno, če so na polici, kjer so dosegljive strankam, ki izdelke večkrat primejo v roke in berejo z etikete. Zato mora biti tudi tisk zelo oster, da dobijo vse potrebne informacije in zaupanje v izdelek, da ga res kupijo.

Nekateri natisnejo etikete za škatle, steklenice, kozarce in druge produkte kar na domač tiskalnik. Seveda so lahko zamaknjene, spacane in neodporne, kar pri strankah zbuja občutek cenenosti in nezaupanja. Ne dovolite si tega. Vedno naročite profesionalne etikete po meri, ki jih bodo naredili strokovnjaki.

Oblikovalci in tržniki točno vedo za vašo branžo, kako morajo oblikovati etikete, koliko mora na njih biti besedila in kakšen, kakšne fotografije ali ilustracije, da boste pritegnili stranke. Take etikete po meri so izjemno učinkovite in prekosijo konkurenco, neglede na to, ali imate izdelke v navadni trgovini, ali pa na virtualnih policah na internetu. Etikete se bodo naredila točno za to, kar prodajate, da bo že na prvi pogled jasno, kaj je v vaši embalaži, pa če se skozi njo vidi ali pa ne.