Pomlad je tu in z njo kar nekaj opravil, ki čakajo, da jih postorite. Da boste imeli vse za dom, vrt in okolico, bo poskrbel Shoptok, ki na enem mestu prikaže vse izdelke in cene iz več trgovin hkrati. Vi pa preprosto prihranite z vsakim nakupom, ki ga opravite, da si priskrbite potrebno orodje, opremo in pripomočke za dom in vrt.

dom in vrt

Če imate v lasti hišo z velikim vrtom, zagotovo veste, koliko truda je potrebno, da se ta prostor uredi, kot si želite in da ostane urejen čez vse leto. Da to dosežete, je treba v urejanje hiše in vrata vložiti veliko časa in energije. Če jih sproti ne negujete in upravljate, lahko to povzroči resno zanemarjanje. Tako se izniči prejšnje delo, sledi pa spet večja angažiranost in finančni vložki. Pri skrbi za dom in vrt vam lahko pomaga Shoptok, kjer boste našli vse orodje in izdelke s katerimi bo delo enostavno in hitro opravljeno.

Orodje in pripomočki za dom in vrt

Pri delu na vrtu in pri urejanju okolice hiše so vam lahko v veliko pomoč različna orodja in pripomočki. Tako boste delo opravili hitro in učinkovito. Na spletni strani Shoptok boste našli vrhunske kosilnice, rotacijske kosilnice, trimerje in sesalnike, ki bodo poskrbeli za vašo trato, da bo ravno prav visoka in urejena. Sodobna tehnologija naprav vam zagotavlja preprosto in učinkovitost rabe. Vsi vemo, da je urejen vrt ponos vsakega doma in popoln kraj za počitek ter sprostitev z družinskimi člani in prijatelji. Zato boste v spletni ponudbi našli tudi izdelke, ki jih potrebujete za peko na žaru z družino in prijatelji, praktični vrtni dežniki in tudi različne dekorativne izdelke.

Vrtno pohištvo za pravo zabavo in sprostitev

Ko je vrt pred hišo lepo urejen, je čas, da si privoščite tudi nekaj počitka. Na strani Shoptok si oglejte ponudbo – vrtnega pohištva, kot so različne klopi, ležalniki in gugalnice. Da bo organizacija prave vrtne zabave še bolj zabavna, potrebujete še LED svetilke, ki jih lahko postavite na travniku ali ob dovozu do hiše. Seveda ne smete pozabiti na plinski žar, ki vam bo v pomoč pri pripravo okusnih jedi za zabavo na prostem. Če želite imeti zabavo na prostem v vsakem vremenu, pa izberite paviljon ali šotor.

dom in vrt

Vse za vrt

Ko se odločite za prenovo ali opremljanje novega doma, razmišljate o menjavi pohištva in drugih notranjih predmetov. Na Shoptok lahko izberete vse, kar potrebujete, da bo vaš dom primerno osvetljen, stilsko dovršen in bodo vsi dodatki na svojem mestu tako za dom in vrt, kot ste si vedno želeli. Kljub temu, če nimate hiše in vrta, pa imate stanovanje z balkonom ali teraso, na kateri lahko prav tako pridelate svoja zelišča in gojite okrasne rože. Pri tem vam bodo prišla prav ročna orodja. Če pa imate vrt za gojenje zelenjave, vam bodo prišla prav poleg ročnih tudi različna bencinska in električna orodja ter naprave.

Vrta si ne moremo predstavljati brez različnih rastlin, za katere skrb pogosto zahteva nakup gnojil in posebnih pripravkov. Vsak vrt lepo popestrijo tudi okrasne fontane ali pa gredice. Med brskanjem po spletni strani Shoptok, v kategoriji dom in vrt, boste dobili precej idej, ki jih boste lahko realizirali na domačem vrtu, v hiši ali stanovanju. Nakup na omenjeni strani vam omogoča, da preko spletna naročite posamezne dele ali rezervne dele, kar prispeva k prihrankom, da ne zavržete pokvarjenega orodja ali naprave in hkrati tudi skrb za okolje. Zato ne odlašajte in preverite ponudbo v kategoriji dom in vrt ter opravite naročilo kar preko spleta in v nekaj dneh bo naročeno orodje in naprave že na navedenem naslovu.