Klima naprave Mitsubishi


Klima napravePodjetje MitsubishiElectric je eno izmed vodilnih proizvajalcev klimatskih naprav za stanovanja, trgovine in poslovna okolja. Svojo proizvodnjo so začeli že leta 1921 s predstavitvijo električnega ventilatorja, do sedaj pa so si nabrali že ogromno izkušenj. Že dobrih 10 let kasneje pa so pričeli razvijati hladilce zraka iz katerih so se nato razvile podobne klima naprave, kot jih poznamo danes.

Klima Mitsubishi je izraz, katerega boste velikokrat slišali od strokovnjakov za ogrevanje ali ohlajanje prostora. Te klimatske naprave slovijo predvsem po svoji varčnosti in učinkovitosti, sistemi so vzdržljivi, brez problema pa so kos vsakdanji intenzivni uporabi, poudariti pa moram tudi, da so zelo tihi. Izredno majhen vpliv na okolje je še dodaten pozitiven razlog za nakup.

Klimatske naprave Mitsubishi lahko najdete v spletni trgovini slovenskega podjetja Tersus. Na področju ohlajanja in ogrevanja prostorov so definitivno eni izmed vodilnih zastopnikov v Sloveniji. Širok nabor izdelkov in kvalitetne po-prodajne storitve ter veliko izkušenj vas bodo navdušile. Njihovi svetovalci so vedno pripravljeni pomagati, če pa imate kakšno dodatno vprašanje ali pa ste v dvomih glede sistema, za katerega se odločate, vam bo po telefonskem klicu vse jasno. Telefonsko številko lahko dobite na njihovi spletni strani, tam boste našli tudi spletno trgovino in vse ostale informacije, ki vas zanimajo.

Klimatske naprave so izvrstne za ogrevanje in ohlajanje prostorov, nizka poraba energije pri novejših modelih ter nizka glasnost delovanja vas ne bodo pustile ravnodušne. Hitro ogrevanje ali ohlajanje prostorov pa je še dodaten plus, če o svojih odločitvah še niste čisto prepričani. Nakup klimatske naprave je sigurno nakup, katerega ne boste obžalovali.